logo dla restauracji programy sprzedazy
  • Witamy
  • Dla gastronomii
    • O gastronomii
    • Mała gastronomia
    • Restauracja
    • Sieć lokali
    • Opieka serwisowa
  • Dla hoteli
    • Programy dla hoteli
    • Pensjonat
    • Hotel
    • Sieć hoteli
  • Porady
    • Zbiór porad
    • Porady do pobrania
  • O nas
    • O nas
    • Referencje
    • Case studies
    • Partnerzy
  • Kontakt
    • Kontakt do nas
    • Regulamin plików
    • Polityka cookies
    • Mapa strony

Dla hoteli

  • S4H Hotel
  • X2 Hotel
  • Opieka IT dla hoteli

Oprogramowanie dla restauracji i hoteli

MAŁA GASTRONOMIA systemy sprzedaży i sprzęt gastronomiczny

Proste i wyjątkowo praktyczne
systemy sprzedaży
dla baru, kawiarni i małej restauracji

maly-lokal-bar-oprogramowanie

RESTAURACJA system sprzedaży, programy dla restaurcji

Nowoczesne programy
dla restauracji, pizzerii
i restauracji z salą bankietową

dla-restauracji-oprogramowanie

SIEĆ LOKALI system sprzedaży, systemy gastronomiczne

Elastyczne rozwiązania
dla sieci lokali
- systemy gastronomiczne

siec-lokali-oprogramowanie

HOTELE program hotelowy, oprogramowanie hotelowe

Oprogramowanie dla hoteli
- programy hotelowe
dla pensjonatu, hoteli i sieci hoteli

dla-hoteli-oprogramowanie

OPIEKA SERWISOWA serwis dla restauracji i hoteli

Profesjonalne i kompleksowe
wsparcie techniczne
dla restauracji i hoteli

opieka-dla-gastronomii

     

porady-dla-gastronomiiPORADY

do-pobrania-dla-gastronomiiDO POBRANIA

kontakt-dla-gastronomiiKONTAKT

  • 10 przyczyn upadku restauracji w pierwszym roku działalności
  • 9 sposobów na promocję restauracji do zastosowania od zaraz
  • Jak prowadzić marketing e-mail dla restauracji?
  • Jak przetrwać niedobór pracowników w restauracji?
  • 20 sposobów na uszczęśliwienie gości w Twojej restauacji
  • Czy wystarczy pracowników w otwieranych lokalach?
  • Sugestywna sprzedaż, czyli jak zwiększyć zyski nawet o 30%?
  • 6 porad jak pisać najlepsze opisy menu
  • Jak wykorzystać grywalizację do zwiększenia zysków restauracji?
  • Lockdown w gastronomii - 8 sposobów na przetrwanie
  • Rok 2020 w gastronomii - podsumowanie
  • 10 rzeczy, które powinieneś wiedzieć o otwieraniu restauracji
  • Negatywne opinie o restauracji – jak sobie z nimi radzić?
  • Czy otwarcie lokalu obok konkurencji to dobry pomysł?
  • Jak reklamować sylwestra w restauracji?
  • Jak wybrać najlepszy kolor do restauracji?
  • Śniadania w restauracji
  • Alergeny w restauracji – jak informować o nich klientów?
  • Porady gastronomiczne część 14 - czerwiec-listopad 2016
  • Porady gastronomiczne część 13 - maj 2016
  • Porady gastronomiczne część 12 - kwiecień 2016
  • Porady gastronomiczne część 11 - marzec 2016
  • Porady gastronomiczne część 10 - styczeń/luty 2016
  • Porady gastronomiczne część 9 - lipiec/grudzień 2015
  • Porady gastronomiczne część 8 - kwiecień/maj 2015
  • Porady gastronomiczne część 7 - marzec 2015 
  • Ustawa o wychowaniu w trzeźwości
  • Porady gastronomiczne część 6 - 2015 r.
  • Porady gastronomiczne część 5 - 2015 r.
  • Porady gastronomiczne część 4 - 2015 r.
  • Rozporządzenie w sprawie opłat zaszeregowania obiektu hotelarskiego
  • Rozporządzenie zmieniające rozporządzenie w sprawie obiektów hotelarskich
  • Rozporządzenie w sprawie obiektów hotelarskich
  • Porady gastronomiczne część 3 - 2014 r.
  • Porady gastronomiczne część 2 - 2014 r.
  • Porady gastronomiczne część 1 - 2014 r.
  • Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia
  • Rozporządzenie - prawo żywnościowe
  • Rozporządzenie w sprawie higieny środków spożywczych
  • Rozporządzenie w sprawie warunków technicznych budynków
  • Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych

101 Sp. z o.o.
ul. Wschodnia 14
95-083 Kazimierz
tel. 42 231 6 101
info@dla-gastronomii.pl



Copyright Dla Gastronomii 101 Sp. z o.o. 2015 ®   Design by Kamila Błęcka