pobierz-porady-dla-gastronomii

Jak przetrwać niedobór pracowników w restauracji?

+ 0
+ 0

W gastronomii problem ze stałą załogą istniał od zawsze. Problemy, które w tej chwili piętrzą się w lokalach nie są zatem nowe. Teraz jednak ich nasilenie jest zdecydowanie większe, niż normalnie. Niepewna sytuacja z COVID spowodowała, że zainteresowanie zatrudnieniem w gastronomii radykalnie spadło. jak radzic sobie z niedoborem pracownikow

20 sposobów na uszczęśliwienie gości w Twojej restauacji

+ 0
+ 0

Trudny czas pandemii pokazał, że o każdego gościa należy dbać jeszcze mocniej. Każdy kontakt z gościem powinien być na jak najwyższym poziomie. Niedopuszczalne są nawet najmniejsze błędy, bo one i tak w mocno nadwątlonej już sytuacji branży gastronomicznej mogą przyczynić się do ostatecznej klęski. Jak zatem dbać o gościa? Jakie zasady obsługi wdrożyć? 20 sposobow na uszczesliwienie gosci

Czy wystarczy pracowników w otwieranych lokalach?

+ 0
+ 0

15 maja lokale gastronomiczne po ponad pól roku wznowią stacjonarną działalność. Na początku jedynie w ogródkach restauracyjnych. Od 29 maja wewnątrz lokali. Jak będzie wyglądała branża gastronomiczna? Czy wystarczy pracowników do obsłużenia gości? odmrozenie gastronomii

Sugestywna sprzedaż, czyli jak zwiększyć zyski nawet o 30%?

+ 0
+ 0

Jeśli szukasz sposobów na zwiększenie przychodów swojej restauracji, już teraz kiedy nadal pracują w trybie z dowozem i w dostawie lub szukasz najlepszych pomysłów na podniesienie zysków już po tak wyczekiwanym stacjonarnym otwarciu restauracji to najwyższy czas by pomyśleć nad sprzedażą sugestywną. sugestywna sprzedaz

6 porad jak pisać najlepsze opisy menu

+ 0
+ 0

Jak powinna wyglądać karta menu? To chyba każdy z nas wie. Kilka stron z nazwami potraw i cenami. Jak jednak opracować menu, które pozwoli na osiągnięcie sukcesu? Trzeba przygotować kartę, która zachęci gości i pozwoli na wyróżnienie się.

jak pisac opisy menu