logo dla restauracji programy sprzedazy
  • Witamy
  • Dla gastronomii
    • O gastronomii
    • MaÅ‚a gastronomia
    • Restauracja
    • Sieć lokali
    • Opieka serwisowa
  • Dla hoteli
    • Programy dla hoteli
    • Pensjonat
    • Hotel
    • Sieć hoteli
  • Porady
    • Zbiór porad
    • Porady do pobrania
  • O nas
    • O nas
    • Referencje
    • Case studies
    • Partnerzy
  • Kontakt
    • Kontakt do nas
    • Regulamin plików
    • Polityka cookies
    • Mapa strony

Main Menu

  • Witamy
  • Dla gastronomii
    • O gastronomii
    • MaÅ‚a gastronomia
    • Restauracja
    • Sieć lokali
    • Opieka serwisowa
  • Dla hoteli
    • Programy dla hoteli
    • Pensjonat
    • Hotel
    • Sieć hoteli
  • Porady
    • Zbiór porad
    • Porady do pobrania
  • O nas
    • O nas
    • Referencje
    • Case studies
    • Partnerzy
  • Kontakt
    • Kontakt do nas
    • Regulamin plików
    • Polityka cookies
    • Mapa strony

Dla gastronomii

  • S4H Gastronomia
  • X2 System
  • Opieka IT dla restauracji

Dla hoteli

  • S4H Hotel
  • X2 Hotel
  • Opieka IT dla hoteli

Kalkulatory

  • Kalkulator food cost
  • Kalkulator potraw
Powered by Xmap
 
JesteÅ› tutaj: Home Kontakt Mapa strony

porady-dla-gastronomiiPORADY

do-pobrania-dla-gastronomiiDO POBRANIA

kontakt-dla-gastronomiiKONTAKT

  • 10 przyczyn upadku restauracji w pierwszym roku dziaÅ‚alnoÅ›ci
  • 9 sposobów na promocjÄ™ restauracji do zastosowania od zaraz
  • Jak prowadzić marketing e-mail dla restauracji?
  • Jak przetrwać niedobór pracowników w restauracji?
  • 20 sposobów na uszczęśliwienie goÅ›ci w Twojej restauacji
  • Czy wystarczy pracowników w otwieranych lokalach?
  • Sugestywna sprzedaż, czyli jak zwiÄ™kszyć zyski nawet o 30%?
  • 6 porad jak pisać najlepsze opisy menu
  • Jak wykorzystać grywalizacjÄ™ do zwiÄ™kszenia zysków restauracji?
  • Lockdown w gastronomii - 8 sposobów na przetrwanie
  • Rok 2020 w gastronomii - podsumowanie
  • 10 rzeczy, które powinieneÅ› wiedzieć o otwieraniu restauracji
  • Negatywne opinie o restauracji – jak sobie z nimi radzić?
  • Czy otwarcie lokalu obok konkurencji to dobry pomysÅ‚?
  • Jak reklamować sylwestra w restauracji?
  • Jak wybrać najlepszy kolor do restauracji?
  • Åšniadania w restauracji
  • Alergeny w restauracji – jak informować o nich klientów?
  • Porady gastronomiczne część 14 - czerwiec-listopad 2016
  • Porady gastronomiczne część 13 - maj 2016
  • Porady gastronomiczne część 12 - kwiecieÅ„ 2016
  • Porady gastronomiczne część 11 - marzec 2016
  • Porady gastronomiczne część 10 - styczeÅ„/luty 2016
  • Porady gastronomiczne część 9 - lipiec/grudzieÅ„ 2015
  • Porady gastronomiczne część 8 - kwiecieÅ„/maj 2015
  • Porady gastronomiczne część 7 - marzec 2015 
  • Ustawa o wychowaniu w trzeźwoÅ›ci
  • Porady gastronomiczne część 6 - 2015 r.
  • Porady gastronomiczne część 5 - 2015 r.
  • Porady gastronomiczne część 4 - 2015 r.
  • RozporzÄ…dzenie w sprawie opÅ‚at zaszeregowania obiektu hotelarskiego
  • RozporzÄ…dzenie zmieniajÄ…ce rozporzÄ…dzenie w sprawie obiektów hotelarskich
  • RozporzÄ…dzenie w sprawie obiektów hotelarskich
  • Porady gastronomiczne część 3 - 2014 r.
  • Porady gastronomiczne część 2 - 2014 r.
  • Porady gastronomiczne część 1 - 2014 r.
  • Ustawa o bezpieczeÅ„stwie żywnoÅ›ci i żywienia
  • RozporzÄ…dzenie - prawo żywnoÅ›ciowe
  • RozporzÄ…dzenie w sprawie higieny Å›rodków spożywczych
  • RozporzÄ…dzenie w sprawie warunków technicznych budynków
  • Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych

101 Sp. z o.o.
ul. Wschodnia 14
95-083 Kazimierz
tel. 42 231 6 101
info@dla-gastronomii.pl



Copyright Dla Gastronomii 101 Sp. z o.o. 2015 ®   Design by Kamila Błęcka