System gastronomiczny S4H Gastronomia
SYSTEM GASTRONOMICZNY S4H to nowoczesny program sprzedażowy dla lokali gastronomicznych. Wydajnie wspiera wszystkich pracowników i czyni pracę w restauracji łatwą i efektywną. |
Niezależnie od tego, jaki lokal gastronomiczny prowadzisz S4H gastronomia sprawdzi się u Ciebie doskonale. Z powodzeniem jest on wykorzystywany w:
- barach szybkiej obsługi,
- restauracjach,
- pizzeriach,
- kawiarniach zarówno pojedynczych, jak i sieciowych.
CO MOŻE ZYSKAĆ TWÓJ LOKAL NA WDROŻENIU S4H GASTRONOMIA?
- sprawną obsługę gości,
- łatwą kontrolę pracy personelu,
- bezbłędne realizowanie zamówień,
- kompleksowy monitoring rentowności.
PODSTAWOWE MODUŁY SYSTEMU S4H GASTRONOMIA
S4H POS - SPRZEDAŻ - łatwa i szybka sprzedaż na monitorach dotykowych. Praca na otwartych rachunkach z graficzną reprezentacją układu stolików na sali. | |
S4H CHEF - MAGAZYN - zaawansowane rozliczenia magazynowe. Łatwa kontrola stanów magazynowych, zarządzanie dostawami, planowanie zakupów i kontrola pracy personelu. |
S4H GASTRONOMIA - MODUŁY DODATKOWE
System ma elastyczną, modułową budowę. Pozwala to na zakup jedynie tych modułów, które są Ci naprawdę potrzebne. Na każdym etapie prowadzenia lokalu możesz zdecydować się na dodanie kolejnego modułu do systemu.
S4H MOBILE POS - MOBILNA SPRZEDAŻ - szybka sprzedaż na mobilnych urządzeniach (tablety). Nowoczesne rozwiązanie eliminujące pomyłki i podnoszące prestiż lokalu. | |
S4H DELIVERY - DOSTAWA NA WYNOS- proste zarządzanie dowozami z automatyczną identyfikacją klienta wg nr telefonu. Ułatwia dokładne rozliczenie dostawcy po wykonaniu zlecenia. |
|
S4H KARTY RABATOWE - karty rabatowe budujące lojalność klienta. Prosta obsługa rabatów i promocji dla stałych klientów. | |
S4H ANALIZY / RAPORTY - szybkie tworzenie zaawansowanych raportów dotyczących sprzedaży, czasu pracy, rezerwacji. | |
S4H SIEĆ LOKALI - łatwe prowadzenie sieci lokali gastronomicznych / hoteli. Centralne zarządzanie i zintegrowana komunikacja dla pełnej kontroli | |
S4H PLANOWANIE IMPREZ - szybkie i sprawne planowanie imprez w lokalu gastronomicznym / hotelu. Łatwe wyliczenie kosztu całej imprezy, kosztu na osobę i zysku. | |
S4H KDS - SPRAWNA KOMUNIKACJA Z KUCHNIĄ - dwukierunkowa automatyczna komunikacja: kelner – kuchnia i kuchnia – kelner. Gwarantuje szybszą realizację zamówień w lokalu. |