Rok 2020 w gastronomii - podsumowanie
+ 0
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: poniedziałek, 28, grudzień 2020 10:02
- Odsłony: 3197
Mijający rok dla wszystkich odbywał się pod znakiem koronawirusa. Zamykanie restauracji, praca tylko na wynos i z dostawą, otwieranie lokali, zmniejszanie liczby osób, które można przyjąć, praktycznie całkowite rozluźnienie, aż po ponowny lockdown. Jaka przyszłość czeka branżę w kolejnym roku? |
Czytaj więcej: Rok 2020 w gastronomii - podsumowanie Dodaj komentarz
10 rzeczy, które powinieneś wiedzieć o otwieraniu restauracji
+ 0
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: wtorek, 13, luty 2018 12:35
- Odsłony: 4873
Przygotowanie do otwarcia restauracji to niełatwe zadanie. Jest wiele spraw, o które należy zadbać – od finansowania po zatrudnienie. Poznaj 10 podstawowych obszarów, którymi musisz się koniecznie zająć zanim przyjmiesz pierwszych gości. |
Negatywne opinie o restauracji – jak sobie z nimi radzić?
+ 1
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: środa, 31, styczeń 2018 11:25
- Odsłony: 4823
Opinie o restauracji mogą być dobrodziejstwem, ale również zmorą. Każdy z właścicieli lokalu gastronomicznego musi mieć na względzie, że nie każdemu gościowi da się dogodzić w 100% i na pewno nie wszystkie opinie, jakie się będą pojawiały będą pozytywne. |
Czy otwarcie lokalu obok konkurencji to dobry pomysł?
+ 0
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: sobota, 30, grudzień 2017 16:05
- Odsłony: 3463
W miastach coraz częściej widzimy otwierające się nowe lokale gastronomiczne obok innych, już istniejących. Czy ma to sens? Dziś się nad tym zastanowimy, rozważymy wszytkie za i przeciw. |
Jak reklamować sylwestra w restauracji?
+ 0
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: poniedziałek, 27, listopad 2017 01:07
- Odsłony: 3438
Sylwester zbliża się wielkimi krokami. Pozostaje już niewiele czasu, by pozyskać gości. Jeśli Ty nadal ich nie masz to najwyższy czas na reklamę Twojej propozycji sylwestrowej. Jak reklamować skutecznie? Poznaj sprawdzone sposoby. |