Czy wystarczy pracowników w otwieranych lokalach?
+ 0
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: poniedziałek, 10, maj 2021 13:52
- Odsłony: 2442
15 maja lokale gastronomiczne po ponad pól roku wznowią stacjonarną działalność. Na początku jedynie w ogródkach restauracyjnych. Od 29 maja wewnątrz lokali. Jak będzie wyglądała branża gastronomiczna? Czy wystarczy pracowników do obsłużenia gości? |
Czytaj więcej: Czy wystarczy pracowników w otwieranych lokalach? Dodaj komentarz
Sugestywna sprzedaż, czyli jak zwiększyć zyski nawet o 30%?
+ 0
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: piątek, 16, kwiecień 2021 10:42
- Odsłony: 23368
Jeśli szukasz sposobów na zwiększenie przychodów swojej restauracji, już teraz kiedy nadal pracują w trybie z dowozem i w dostawie lub szukasz najlepszych pomysłów na podniesienie zysków już po tak wyczekiwanym stacjonarnym otwarciu restauracji to najwyższy czas by pomyśleć nad sprzedażą sugestywną. |
6 porad jak pisać najlepsze opisy menu
+ 0
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: piÄ…tek, 26, marzec 2021 19:10
- Odsłony: 6272
Jak powinna wyglądać karta menu? To chyba każdy z nas wie. Kilka stron z nazwami potraw i cenami. Jak jednak opracować menu, które pozwoli na osiągnięcie sukcesu? Trzeba przygotować kartę, która zachęci gości i pozwoli na wyróżnienie się. |
Jak wykorzystać grywalizację do zwiększenia zysków restauracji?
+ 0
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: środa, 17, luty 2021 10:38
- Odsłony: 2655
Na razie wszyscy z utęsknieniem wyczekujemy otwarcia lokali gastronomicznych. Kiedy to nastąpi? Naprawdę ciężko przewidzieć. Mamy nadzieję, że będzie to jak najszybciej. Kiedy restauracje zostaną już otwarte trzeba będzie zadbać o klienta jak nigdy wcześniej. Do tego przyda się program lojalnościowy, który przy okazji pozwoli zwiększyć zyski. |
Lockdown w gastronomii - 8 sposobów na przetrwanie
+ 0
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: piątek, 29, styczeń 2021 08:12
- Odsłony: 2512
Zgodnie z wczorajszymi zapowiedziami restauracje pozostają nadal zamknięte. Taka sytuacja została przedłużona do 14 lutego. Pojawiają się jednak informacje świadczące o tym, że zamknięcie restauracji może potrwać nawet do maja. Jak sobie radzić w przedłużającym "lockdownie? Jak dbać o klientów i sprawić, by chcieli zamawiać częściej. Poznaj 7 najlepszych sposobów. |