System sprzedaży dla restauracji z salą bankietową  

Prowadzenie restauracji z salą do organizacji imprez np. wesel czy spotkań biznesowych to wyzwanie. Realizacja tego typu wydarzeń wymaga przede wszystkim zdolności organizacyjnych.

CZYNNOŚCI NIEZBĘDNE DO ORGANIZACJI IMPREZY TO:

  • przygotowanie menu,
  • wyliczenie całościowych kosztów organizacji imprezy i na osobę,
  • ustalenie zapotrzebowania na surowce,
  • utworzenie oferty dla klienta.

Z naszym systemem możesz nie tylko łatwiej, szybciej i bardziej dokładnie przygotować ofertę na organizację imprezy w Twojej restauracji. Dodatkowo lepiej zorganizujesz samą imprezę i zyskasz jeszcze więcej zadowolonych klientów.

 

RESTAURACJA Z SALĄ BANKIETOWĄ
  PROGRAM  
System S4H GASTRONOMIA system-gastronomiczny-restauracja
  MODUŁY
 
Planowanie imprez system-gastronomiczny system-dla-restauracji-planowanie-imprez
Sprzedaż 1 stanowisko system-gastronomiczny-sprzedaż
Magazyn 3 magazyny system-dla-restauracji-magazyn
Fakturowanie system-gastronomiczny system-dla-restauracji-faktury
   FUNKCJE  
Prosta obsługa system-gastronomiczny system-gastronomiczny-obsluga
Zapotrzebowanie na surowce system-gastronomiczny system-dla-restauracji-surowce-impreza
Wyliczanie kosztów imprezy system-gastronomiczny system-gastronomiczny-rozliczenia
Oferty dla klienta system-gastronomiczny system-gastronomiczny-oferta-dla-klienta
Wzrost zysków system-gastronomiczny system-gastronomiczny-zysk
Kontrola sprzedaży system-gastronomiczny system-gastronomiczny-sprzedaz-3
  SPRZĘT  
Stanowisko sprzedaży TERMINAL DOTYKOWY system-gastronomiczny-sprzet-terminal-dotykowy-2
Wydruk paragonów DRUKARKA FISKALNA system-gastronomiczny-sprzet-drukarka-fiskalna 
Komunikacja z kuchnią DRUKARKA ZAMÓWIEŃ system-gastronomiczny-sprzet-drukarka-zamowien
  CENA  
 

Zapytaj o wycenę:

tel. 42 231 6 101
info@dla-gastronomii.pl

 

 

 

Sprawdź też ofertę dla:

program-dla-restauracji-4

program-dla-pizzerii-1

RESTAURACJI PIZZERII