System sprzedaży dla restauracji z salą bankietową
Prowadzenie restauracji z salą do organizacji imprez np. wesel czy spotkań biznesowych to wyzwanie. Realizacja tego typu wydarzeń wymaga przede wszystkim zdolności organizacyjnych.
CZYNNOŚCI NIEZBĘDNE DO ORGANIZACJI IMPREZY TO:
- przygotowanie menu,
- wyliczenie całościowych kosztów organizacji imprezy i na osobę,
- ustalenie zapotrzebowania na surowce,
- utworzenie oferty dla klienta.
Z naszym systemem możesz nie tylko łatwiej, szybciej i bardziej dokładnie przygotować ofertę na organizację imprezy w Twojej restauracji. Dodatkowo lepiej zorganizujesz samą imprezę i zyskasz jeszcze więcej zadowolonych klientów.
| RESTAURACJA Z SALĄ BANKIETOWĄ | ||
| PROGRAM | ||
| System | S4H GASTRONOMIA | ![]() |
| MODUŁY |
||
| Planowanie imprez | ![]() |
![]() |
| Sprzedaż | 1 stanowisko | ![]() |
| Magazyn | 3 magazyny | ![]() |
| Fakturowanie | ![]() |
![]() |
| FUNKCJE | ||
| Prosta obsługa | ![]() |
![]() |
| Zapotrzebowanie na surowce | ![]() |
![]() |
| Wyliczanie kosztów imprezy | ![]() |
![]() |
| Oferty dla klienta | ![]() |
![]() |
| Wzrost zysków | ![]() |
![]() |
| Kontrola sprzedaży | ![]() |
![]() |
| SPRZĘT | ||
| Stanowisko sprzedaży | TERMINAL DOTYKOWY | ![]() |
| Wydruk paragonów | DRUKARKA FISKALNA | |
| Komunikacja z kuchnią | DRUKARKA ZAMÓWIEŃ | ![]() |
| CENA | ||
|
Zapytaj o wycenę: tel. 42 231 6 101 |
||
Sprawdź też ofertę dla:
| RESTAURACJI | PIZZERII |

















