logo dla restauracji programy sprzedazy
  • Witamy
  • Dla gastronomii
    • O gastronomii
    • MaÅ‚a gastronomia
    • Restauracja
    • Sieć lokali
    • Opieka serwisowa
  • Dla hoteli
    • Programy dla hoteli
    • Pensjonat
    • Hotel
    • Sieć hoteli
  • Porady
    • Zbiór porad
    • Porady do pobrania
    • S4H MateriaÅ‚y
  • O nas
    • O nas
    • Referencje
    • Case studies
    • Partnerzy
  • Kontakt
    • Kontakt do nas
    • Regulamin plików
    • Polityka cookies
    • Mapa strony

Main Menu

  • Witamy
  • Dla gastronomii
    • O gastronomii
    • MaÅ‚a gastronomia
    • Restauracja
    • Sieć lokali
    • Opieka serwisowa
  • Dla hoteli
    • Programy dla hoteli
    • Pensjonat
    • Hotel
    • Sieć hoteli
  • Porady
    • Zbiór porad
    • Porady do pobrania
    • S4H MateriaÅ‚y
  • O nas
    • O nas
    • Referencje
    • Case studies
    • Partnerzy
  • Kontakt
    • Kontakt do nas
    • Regulamin plików
    • Polityka cookies
    • Mapa strony

Dla gastronomii

  • S4H Gastronomia
  • X2 System
  • Opieka IT dla restauracji

Dla hoteli

  • S4H Hotel
  • X2 Hotel
  • Opieka IT dla hoteli

Kalkulatory

  • Kalkulator food cost
  • Kalkulator potraw
Powered by Xmap
 
JesteÅ› tutaj: Home Kontakt Mapa strony

porady-dla-gastronomiiPORADY

do-pobrania-dla-gastronomiiDO POBRANIA

kontakt-dla-gastronomiiKONTAKT

  • Podsumowanie 2020 roku w gastronomii
  • Jak radzi sobie gastronomia w jesiennym lockdownie?
  • ZamkniÄ™cie restauracji. Sposoby branży na radzenie sobie z kryzysem
  • Wyposażenie restauracji. Krótki poradnik
  • Duże obÅ‚ożenie w restauracji – powód do radoÅ›ci czy problemy?
  • 8 najwiÄ™kszych błędów marketingu dla restauracji
  • NadeszÅ‚y wakacje, ale nie dla restauratorów
  • Czy maseczka to obowiÄ…zek dla kelnera?
  • Jak gastronomia walczy z koronawirusem?
  • Jak dziaÅ‚ać w okresie pandemii koronawirusa?
  • 7 zasad dobrej obsÅ‚ugi klienta
  • Jak zwiÄ™kszyć sprzedaż w lokalu gastronomicznym?
  • Podsumowanie roku w restauracji
  • 5 pomysłów na organizacjÄ™ urodzin dla restauracji
  • Jak radzić sobie z nietrzeźwymi klientami w restauracji?
  • Wakacje w restauracji
  • 10 najdziwniejszych restauracji
  • Zero waste w gastronomii
  • Porady gastronomiczne część 14 - czerwiec-listopad 2016
  • Porady gastronomiczne część 13 - maj 2016
  • Porady gastronomiczne część 12 - kwiecieÅ„ 2016
  • Porady gastronomiczne część 11 - marzec 2016
  • Porady gastronomiczne część 10 - styczeÅ„/luty 2016
  • Porady gastronomiczne część 9 - lipiec/grudzieÅ„ 2015
  • Porady gastronomiczne część 8 - kwiecieÅ„/maj 2015
  • Porady gastronomiczne część 7 - marzec 2015 
  • Ustawa o wychowaniu w trzeźwoÅ›ci
  • Porady gastronomiczne część 6 - 2015 r.
  • Porady gastronomiczne część 5 - 2015 r.
  • Porady gastronomiczne część 4 - 2015 r.
  • RozporzÄ…dzenie w sprawie opÅ‚at zaszeregowania obiektu hotelarskiego
  • RozporzÄ…dzenie zmieniajÄ…ce rozporzÄ…dzenie w sprawie obiektów hotelarskich
  • RozporzÄ…dzenie w sprawie obiektów hotelarskich
  • Porady gastronomiczne część 3 - 2014 r.
  • Porady gastronomiczne część 2 - 2014 r.
  • Porady gastronomiczne część 1 - 2014 r.
  • Ustawa o bezpieczeÅ„stwie żywnoÅ›ci i żywienia
  • RozporzÄ…dzenie - prawo żywnoÅ›ciowe
  • RozporzÄ…dzenie w sprawie higieny Å›rodków spożywczych
  • RozporzÄ…dzenie w sprawie warunków technicznych budynków
  • Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych

101 Sp. z o.o.
ul. Wschodnia 14
95-083 Kazimierz
tel. 42 231 6 101
info@dla-gastronomii.pl

kopertaPozostaw kontakt do siebie,
skontaktujemy siÄ™ z TobÄ…:

Email:
Telefon:



Copyright Dla Gastronomii 101 Sp. z o.o. 2015 ®   Design by Kamila Błęcka