Porady dla gastronomii Cz臋艣膰 1

Z POWODU PRZEJ艢CIOWYCH PROBLEM脫W TECHNICZNYCH NIE DZIA艁A POBIERANIE PLIK脫W. W PRZYPADKU ZAINTERESOWANIA PORADAMI W PDF PROSIMY O KONTAKT POD ADRESEM: INFO@DLA-GASTRONOMII.PL. ZA UTRUDNIENIA SERDECZNIE PRZEPRASZAMY.

 

Opis zawarto艣ci pliku: Zbi贸r porad z sierpnia 2014 r.

Spis tre艣ci:

Jak "za艂atwi膰 spraw臋" z sanepidem?
Optymalizacja koszt贸w w gastronomii
Jak u艂o偶y膰 dobre menu?
Jak za艂o偶y膰 w艂asn膮 restauracj臋?
Odpowiedni wystr贸j w restauracji
System monitoringu w gastronomii
Jak szybciej realizowa膰 zam贸wienia?
Wyeliminuj pomy艂ki w swojej restauracji
Muzyka w lokalu gastronomicznym
Popraw wydajno艣膰 swoich pracownik贸w
Jak poprawnie przechowywa膰 wino?
E-marketing w gastronomii

.............................................................
.............................................................
.............................................................
.............................................................
.............................................................
.............................................................
.............................................................
.............................................................
.............................................................
.............................................................
.............................................................
.............................................................

3
6
8
10
13
15
17
19
23
25
28
31
Podaj e-mail (*):
* Zatwierdzam Regulamin.