System sprzedaży dla restauracji z salą bankietową
Prowadzenie restauracji z salą do organizacji imprez np. wesel czy spotkań biznesowych to wyzwanie. Realizacja tego typu wydarzeń wymaga przede wszystkim zdolności organizacyjnych.
CZYNNOŚCI NIEZBĘDNE DO ORGANIZACJI IMPREZY TO:
- przygotowanie menu,
- wyliczenie całościowych kosztów organizacji imprezy i na osobę,
- ustalenie zapotrzebowania na surowce,
- utworzenie oferty dla klienta.
Z naszym systemem możesz nie tylko łatwiej, szybciej i bardziej dokładnie przygotować ofertę na organizację imprezy w Twojej restauracji. Dodatkowo lepiej zorganizujesz samą imprezę i zyskasz jeszcze więcej zadowolonych klientów.
RESTAURACJA Z SALĄ BANKIETOWĄ | ||
PROGRAM | ||
System | S4H GASTRONOMIA | |
MODUŁY |
||
Planowanie imprez | ||
Sprzedaż | 1 stanowisko | |
Magazyn | 3 magazyny | |
Fakturowanie | ||
FUNKCJE | ||
Prosta obsługa | ||
Zapotrzebowanie na surowce | ||
Wyliczanie kosztów imprezy | ||
Oferty dla klienta | ||
Wzrost zysków | ||
Kontrola sprzedaży | ||
SPRZĘT | ||
Stanowisko sprzedaży | TERMINAL DOTYKOWY | |
Wydruk paragonów | DRUKARKA FISKALNA | |
Komunikacja z kuchnią | DRUKARKA ZAMÓWIEŃ | |
CENA | ||
Zapytaj o wycenę: tel. 42 231 6 101 |
Sprawdź też ofertę dla:
RESTAURACJI | PIZZERII |