pobierz-porady-dla-gastronomii

Czy wystarczy pracowników w otwieranych lokalach?

+ 0
+ 0

15 maja lokale gastronomiczne po ponad pól roku wznowią stacjonarną działalność. Na początku jedynie w ogródkach restauracyjnych. Od 29 maja wewnątrz lokali. Jak będzie wyglądała branża gastronomiczna? Czy wystarczy pracowników do obsłużenia gości? odmrozenie gastronomii

Sugestywna sprzedaż, czyli jak zwiększyć zyski nawet o 30%?

+ 0
+ 0

Jeśli szukasz sposobów na zwiększenie przychodów swojej restauracji, już teraz kiedy nadal pracują w trybie z dowozem i w dostawie lub szukasz najlepszych pomysłów na podniesienie zysków już po tak wyczekiwanym stacjonarnym otwarciu restauracji to najwyższy czas by pomyśleć nad sprzedażą sugestywną. sugestywna sprzedaz

6 porad jak pisać najlepsze opisy menu

+ 0
+ 0

Jak powinna wyglądać karta menu? To chyba każdy z nas wie. Kilka stron z nazwami potraw i cenami. Jak jednak opracować menu, które pozwoli na osiągnięcie sukcesu? Trzeba przygotować kartę, która zachęci gości i pozwoli na wyróżnienie się.

jak pisac opisy menu

Jak wykorzystać grywalizację do zwiększenia zysków restauracji?

+ 0
+ 0

Na razie wszyscy z utęsknieniem wyczekujemy otwarcia lokali gastronomicznych. Kiedy to nastąpi? Naprawdę ciężko przewidzieć. Mamy nadzieję, że będzie to jak najszybciej. Kiedy restauracje zostaną już otwarte trzeba będzie zadbać o klienta jak nigdy wcześniej. Do tego przyda się program lojalnościowy, który przy okazji pozwoli zwiększyć zyski. grywalizacja w restauracji

Lockdown w gastronomii - 8 sposobów na przetrwanie

+ 0
+ 0

Zgodnie z wczorajszymi zapowiedziami restauracje pozostają nadal zamknięte. Taka sytuacja została przedłużona do 14 lutego. Pojawiają się jednak informacje świadczące o tym, że zamknięcie restauracji może potrwać nawet do maja. Jak sobie radzić w przedłużającym "lockdownie? Jak dbać o klientów i sprawić, by chcieli zamawiać częściej. Poznaj 7 najlepszych sposobów. lockdown w gastronomii