Nawet najlepsze menu to za mało
+ 5
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: wtorek, 13, styczeń 2015 14:54
- Odsłony: 45692
Najlepiej dopracowane menu, idealna lokalizacja, piękny wystrój, a nawet profesjonalna obsługa nie zapewnią sukcesu Twojej restauracji, jeśli produkcja posiłku, który sprzedajesz za 30 złotych kosztuje Cię 25 złotych. Brak monitorowania food cost-u to prosty przepis na zbliżającą się wielkimi krokami katastrofę. Zobacz, jak w kilku prostych krokach uchronić się przed finansowymi problemami. |
Czytaj więcej: Nawet najlepsze menu to za mało Dodaj komentarz
Dbaj o finanse, organizuj promocje - zasady zarzÄ…dzania restauracjÄ… cz. 3
+ 3
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: środa, 07, styczeń 2015 09:43
- Odsłony: 6207
Promocje w lokalu gastronomicznym pomagają zyskać nowych klientów. Dlatego jeśli jeszcze nie masz w swojej restauracji żadnej oferty promocyjnej to nie czekaj, już teraz ją uruchom! Pomyśl jednak przy okazji o środkach finansowych, jakie będziesz musiał na nie przeznaczyć i zastanów się, jaki będzie ona miała wpływ na Twoją płynność. |
Szczęśliwego Nowego Roku 2015!
+ 3
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: poniedziałek, 05, styczeń 2015 12:02
- Odsłony: 1953
Witamy Was serdecznie po świateczno-noworocznej przerwie. Zdążyliście już się przestawić na 2015 rok? Czy może nadal żyjecie w 2014? Mamy nadzieję, że w okresie świątecznym odpoczęliście i nabraliście nowych sił do pracy. My tak, dlatego z pełną parą ruszamy z nowymi poradami dla Was. |
Gastronomiczne trendy na 2015 rok
+ 8
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: środa, 10, grudzień 2014 12:01
- Odsłony: 4918
Nowy Rok zbliża się wielkimi krokami, a wraz z nim nowe trendy w zarządzaniu biznesem gastronomicznym i nowe pomysły na menu. Część z nich już dobrze znamy, jak korzystanie z nowoczesnych technologii, powrót do naturalnej i jak najmniej przetworzonej żywności czy zdrowe żywienie. Pojawią się również nowe. Poznajcie, jakie jeszcze trendy zapanują w gastronomii w 2015 roku. |
Sprzedaż na S4H POS - Sprzedawaj więcej z S4H cz.2
+ 5
+ 0
- Szczegóły
- Utworzono: czwartek, 04, grudzień 2014 15:11
- Odsłony: 4280
Sprzedaż w lokalu gastronomicznym, niezależnie czy jest to lokal typu premium czy pizzeria, musi być łatwa i szybka. A taką możesz mieć jedynie przy użyciu profesjonalnych narzędzi. Zobacz, jak przyjemna jest sprzedaż z systemem S4H Gastronomia. |